fbpx

NYE MITSUBISHI L200

KJØREOPPLEVELSE

Takket være Super Select 4WD-II med fire kjøremoduser og to låsbare differensialer takler L200 alle typer terreng. Du får maksimal stabilitet og veigrep, uansett underlag.

INTERIØR

L200 har kjørekomfort og førermiljø som i en personbil. Høykvalitetsseter, godt med benplass og oppvarmet ratt er bare noen av funksjonene for å gjøre kjøreturen mest mulig behagelig.

SIKKERHET

L200 tar sikkerhet til et nytt nivå. Uansett bruksområde – L200 har en rekke avanserte sikkerhetssystemer som bidrar til å holde deg og lasten din trygt på veien.

UTVENDIGE DETALJER

Fronten, panseret og støtfangeren får L200 til å se ut som en bunnsolid, råtøff skapning av stål. Men eksteriøret er mye mer enn bare et barskt utseende. 

L200 lasteplan
KJØREOPPLEVELSE

Takket være Super Select 4WD-II, takler L200 alle typer terreng. Dette toppmoderne firehjulstrekksystemet kontrollerer kraften og bremsingen til hvert enkelt hjul for maksimal stabilitet og veigrep, uansett underlag.

Automat
STORT LASTEPLAN

L200 er både robust, pålitelig og enkel å laste. Lasteplanet har forsterkede hjørner for å kunne ta noen smeller dersom lasten flytter på seg. L200 er dessuten fleksibel slik at den kan håndtere mange ulike typer last, og passer derfor glimrende både til jobb og fritid.

4WD
6-TRINNS AUTOMAT

Med den nye 6-trinns automatgirkassen med Sport Mode kan du nyte kjøreturen uten å ofre sportsligheten. Sport Mode lar deg gire opp eller ned for en sporty, manuell-lignende kjøreglede.

VIL DU BLI KONTAKTEN ANGÅENDE MITSUBISHI L200?

kontakt oss angående MITSUBISHI L200

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre nettsiden og markedsføringen vår.