fbpx

NYE MITSUBISHI OUTLANDER PHEV

NORGES MEST SOLGTE LADBARE HYBRID

LADBAR HYBRID

null rekkeviddeangst

Outlander PHEV har en batterikapasitet på 13,8KWh og en splitter ny, drivstoffeffektiv 2,4 liters bensinmotor. Det gjør at du trygt kan legge ut på langtur. Batteripakken tar deg opp til 45 km (WLTP) på ren elektrisitet.

enkelt å lade

Outlander PHEV kan lades i en helt vanlig stikkontakt. Bare plugg den inn. Lad. Kjør. Enklere blir det ikke. Til hjemmelading anbefaler vi en dedikert kurs med 10A sikring og jordfeilbryter type B, som gir optimale ladeforhold.

driftskostnader

Med 45 km rekkevidde (WLTP) på ren elektrisitet blir utgiftene til drivstoff kraftig redusert. Har du lademuligheter hjemme og på jobb kan du med andre ord bruke bilen som en elbil i hverdagen. 

FØRERPLASSEN

Stilfulle og ergonomisk tilpassede kontroller og skjermer sammen med premium lyd er med på å øke kjøregleden. Oppmerksomhet på luksus, understreket med rikelig benplass, høykvalitets skinnseter, myke og polstret overflater, et glatt dashbord og senterkonsoll og mye mer.

Mitsubishi Outlander PHEV5

Karakteristiske detaljer

MITSUBISHI OUTLANDER PHEV er svært godt utstyrt, har stilfulle detaljer og moderne løsninger. Outlander PHEV gir deg en helt unik kjøreopplevelse, ikke rart det er Norges mest solgte ladbare hybrid hele 5 år på rad.

TRYGGHET

Mitsubishi Outlander PHEV

GOD PLASS

God plass til fem, stort bagasjerom og høyt utstyrsnivå gjør at Outlander PHEV er en perfekt turkamerat og følgesvenn for hele familien.
Mitsubishi Outlander PHEV

LANG GARANTI

7 år/140.000 km fabrikkgaranti. Mitsubishi har høy kvalitet på våre biler, og var først ute med 5 års garanti i Norge allerede i 1991. De gode erfaringene med Outlander PHEV gjør at fabrikken nå har åpnet opp for denne garantiutvidelsen i Norge.
Mitsubishi Outlander PHEV

SIKKERHET

Outlander PHEV har over 15 innovative sikkerhetsfunksjoner som standard, blant annet blindsonevarsler og automatiske fjernlys, som bidrar til en tryggere og mer komfortabel kjøretur.

VIL DU BLI KONTAKTEN ANGÅENDE MITSUBISHI OUTLANDER PHEV?

kontakt oss angående MITSUBISHI OUTLANDER PHEV

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre nettsiden og markedsføringen vår.