fbpx

Airconditionservice

Lukter det vondt i bilen din? Da kan det hende du bør rengjøre klimaanlegget ditt.

Den vonde lukten oppstår når støv, fukt og skitt samles opp i klimaanlegget, som igjen kan føre til en utvikling av bakterier, sopp og andre mikro-organismer. Vi anbefaler derfor rens av klimaanlegg ca. én gang i året, gjerne i forbindelse med ordinær service.

Husker du sist du tok en service eller rens av klimaanlegget ditt? Hvis ikke, er det mest sannsynlig på tide. Særlig dersom du i tillegg oftest parkerer utendørs, kjører korte turer, røyker i bilen eller opplever fysiske plager i form av irritasjon i øyne eller nese når du sitter i bilen.

En rens av klimaanlegget fjerner vondt lukt, bakterier, pollen, støv og nikotin, og minsker sjansen for allergiske reaksjoner slik at kjøreturene blir mer behagelig for både deg og dine passasjerer.

Ved airconditionservice suger vi opp kjølevæsken, vakuumpumper vekk fuktighet fra systemet og inspiserer alle deler. Deretter fylles klimaanlegget på nytt med anbefalt mengde kjølevæske fra produsent. Vi kontrollerer og eventuelt skifter også bilens kupéfilter og gjennomfører en kontroll av hele klimaanleggets funksjon og tetthet.

Send forespørsel om airconditionservice

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre nettsiden og markedsføringen vår.