fbpx

Leira Bil Bjugn

Karosseriverksted - Elbilsenter

Karosseriverksted

Vi er et Autorisert karosseriverksted som arbeider med alt av karosseri og skadeoppretting på alle bilmerker.

Når uhellet først er ute trenger du et verksted du kan stole på. Ved vårt karosseriverksted skal du være trygg på at vi har kunnskapen og erfaringen som kreves for å reparere bilen din i henhold til produsentens standard og retningslinjer.

Ved vår avdeling i Bjugn utføres blant annet taksering, frontruteskift, aircondition-service, lakkering, reparasjon av steinsprut og alle typer karosseriarbeid.

Karosseriskader

Biloppretting strekker seg fra alt av små skader som riper, punkt lakkering og skift av mindre deler til omfattende karosseriskader der bilens understell må strekkes tilbake til sin opprinnelige fasong. Uansett skadeomfang på ditt kjøretøy hjelper vi deg.

Våre dyktige ansatte har lang erfaring, høy kompetanse og sørger for at alle oppdrag uføres profesjonelt og effektivt.

Lakkering

Våre lakkeringsverksteder har topp moderne lakkbokser som sørger for at vi kan utføre jobben med perfekt presisjon og gir et resultat du blir fornøyd med. Lakkererne våre har årevis med erfaring, øye for detaljer og vet hva som kreves for å få et 100% resultat. Våre lakkerere er utdannet og er oppdaterte via kurs og utdanningsløp for at kvaliteten på jobben skal bli perfekt. Vi utfører hellakkering, omlakkering og Spotlakkering.

Bilsalg

Ved vår avdeling i Bjugn finner du flere av de mest spennende elbilene på markedet. Vi fører flere av de mest klasseledende merkene innen elbil. Vi har til enhver tid et godt utvalg av både nye og brukte elbiler, og leverer også tilleggsutstyr, foliering, innredning, m.m. etter dine ønsker.

Ved vår avdeling i Bjugn finner du også et stort utvalg av brukte elbiler fra kjente merkevarer. Du kan være trygg på at bruktbilen du kjøper hos oss er av høy kvalitet. Vi leverer bruktbiler i hele Norge og er behjelpelige med både transport og finansiering. Ta kontakt for uforpliktende prøvekjøring og tilbud. Velkommen til sikkert bilkjøp.

BYD merkeforhandler

BYD

Build Your Dreams

BYD

Våre ansatte

Kontakt oss

Lokasjon

Bjugnveien 24

7160 Bjugn

Kontakt oss

Telefon: 73 85 90 80

Epost: terje.johnsen@leirabil.no

Åpningstider

Mandag – Fredag 07:30 – 16:00

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre nettsiden og markedsføringen vår.