fbpx

Bilvask

Grundig bilvask er en essensiell del av et godt bilhold og er med på å opprettholde verdien på bilen din.​

Det er en god investering å vaske bilen minst én gang i måneden for å forebygge rust og korrosjon. Vi tilbyr profesjonell utvendig og innvendig vask, samt tekstilrens og impregnering. Nedenfor har vi satt sammen fire ulike menyer som burde dekke et hvert behov.

Total shine – 4.950,-
Utvendig vask, Rutebehandling, Motorvask, Felgrens, Interiørrens, Lakkrens og Polering.

Ved å velge dette alternativet får du en total klargjøring av din bil. Vi vasker bilen utvendig, tar omfattende motorvask, renser felger, samt renser lakken før bilen poleres. Alle små riper forsvinner og glansen i lakken kommer tilbake. Innvendig blir bilen rengjort og våtrenset med spesialutstyr. Frontruten behandles slik at vann og smuss enkelt preller av frontruten og gir fri utsikt. En skikkelig makeover som synes og gir økt velvære. Bilen både ser og lukter som ny.

Utvendig shine – 3.490,-
Utvendig vask, Motorvask, Felgrens, Lakkrens og Polering.

Ved å velge dette alternativet får du renset og polert bilen. Vi rengjør motorrom og renser felgene. Samme som meny 1, med unntak av innvendig.

Innvendig shine – 2.490,-
Utvendig vask og Interiørrens

Her får du utvendig poleringsvask med maskin. Bilen Rengjøres innvendig og våtrenses slik at flekker i seter og golv fjernes.

Lett shine – 799,-
Utvendig vask, Innvendig vask og støvsuging.

Her får du en lettere utvendig og innvendig vask som fjerner utenpåliggende skitt og smuss.

Send forespørsel om bilvask

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre nettsiden og markedsføringen vår.