fbpx

Polering og lakkforsegling

Lakken er bilens viktigste beskyttelse mot rust. Vi hjelper deg med polering og lakkforsegling slik at bilen din holder seg skinnende og rustfri år etter år.

Polering

For optimalt vedlikehold av lakken, bør bilen poleres et par ganger i året. Mange velger å polere bilen på våren og høsten etter at den har vært utsatt for ytre påkjenninger som for eksempel sollys, nedbør, veisalt og snøkosting. Etter polering får bilen tilbake glansen den hadde da den var ny ved at blant annet riper og oksidering fjernes. Etter polering holder også bilen seg renere lenger ettersom den glatte og beskyttede overflaten gjør at skitt ikke fester seg like godt.

Lakkforsegling

En nyvasket bil tar seg godt ut, men lakkforsegling er det som gjør den virkelig innbydende og klar for sesongen. Vi tar oss tiden som trengs for å gjøre jobben skikkelig. Vi bruker bilpleieprodukter fra blant andre Evershine og Proglazer. Dette er noe av de mest spennende bilpleieproduktene på markedet. Av lakkforsegling kan vi tilby både Evershine, 3D Luxury, 3X Ceramic og Si4 Sillisium Coating.

Evershine, ett strøk og tre års varighet :

Pris: 5.000,-*

Evershine, to strøk og seks års varighet :

Pris: 7.000,-*

3D Luxury Coat To-Stegs Coating, med 24 000 km/24 mnd holdbarhet:

Pris: 5.000,-*

3X Ceramic Coat Tre-stegs Coating, med 48 000 km/48 mnd holdbarhet:
Pris: 7.000,-*

Si4 Silisium Coat Fire-stegs Coating, med 70 000km eller 70 mnd holdbarhet:
Nybil: 9.990,-
Bruktbil: 10.990,-

*Forbehold om korrigering på bruktbil.

Send forespørsel om polering og lakkforsegling

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre nettsiden og markedsføringen vår.