fbpx

Småskadereparasjon - Smart Repair

Har du vært uheldig og fått en liten skade på bilen din, f.eks. en parkeringsbulk, skade på et støtfangerhjørne eller at noen har slått bildøren inn i din bil? Fortvil ikke! Vi kan hjelpe deg raskt og rimelig. Med spesialtilpassede verktøy utfører vi reparasjoner uten at det koster deg mye.

Vårt mål er å gjøre reparasjonen så liten som mulig, så rask som mulig og til så lav pris som mulig. Som oftest kan vi reparere og lakkere kun det området som er skadet slik at du slipper å bruke penger på kostbare deler eller mer omfattende lakkering.

Du kan være helt trygg på at vi har profesjonelle verkstedsanlegg med dedikert fagpersonell som vil gjøre alt for at du skal bli fornøyd med både resultat, pris og rask utbedring av alle typer skader.

Lakkskader
Med spotlakkering kan man lakkere kun det skadede området og oppnå et perfekt resultat, noe som er svært kostnadseffektivt sammenlignet med tradisjonell lakkering. Du bør sjekke lakken for småskader jevnlig og reparere disse så fort som mulig før rusten kommer snikende. Rust kan spre seg under lakken, noe som kan føre til at den begynner å flasse av. Ved rask reparasjon av lakkskaden, kan du unngå å måtte reparere og lakkere større områder av bilen senere.

Plastskader
Vi reparerer hard eller myk plast på interiør og eksteriør rimelig og effektivt (f.eks. instrumentbord, skjermbuer og støtfangere).

Send forespørsel om Smart Repair

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre nettsiden og markedsføringen vår.